Opstal, keurslager

Rundvlees uit eigen achtertuin!

Als ambachtelijke slager zijn wij niet alleen bezig om voor u elke dag de lekkerste producten te maken. Wij selecteren ook met zorg ons vlees. Daar ligt namelijke de basis van de ambachtelijke kwaliteit die u van ons mag verwachten. Een aspect wat wij daarmee zeer belangerijk vinden is het welzijn van de dieren. Daarom kiezen wij uitsluitend voor het vlees uit de streek, omdat we dan zeker weten waar het vandaan komt en op welke wijze om is gegaan met het welzijn van de dieren.

Hoeve de Groenezoom

Hoeve de Groenezoom uit Berkel en rodenrijs is een begip in Nederland. Puur ambachtelijk en authentiek rundvlees van goed komaf. Vlees met een goed verhaal van dieren uit de streek. Alle runderen lopen los op stro in royale ruimten waar zowel de koeien als de stieren de ruimte krijgen om een rustig leven te leiden. Ze worden gemest met een uitgekiende voedingsmix, die uiteindelijk het beste rundvlees opleveren. En... je komt er vrijwel geen vliegen of andere insecten tegen. Allemaal het gevolg van de vele zwaluwen die in de stallen rondvliegen. Die eten ieder zo'n tienduizend insecten per dag en houden op die manier de boel keurig schoon. 

Zonder onrust en stress

De runderen begrazen onder andere in het natuurgebied De Groenzoom. Hier hebben de runderen de ruimte en de vrijheid om zoveel te eten als ze maar willen. Ze leiden er een leven zonder onrust en stress en zorgen op die manier voor botermals rundvlees.

Continu de lekkerste kwaliteit
De runderen van het Belgische witblauwe ras die leveren ons het lekkerste vlees. En dan hebben we het zeker niet alleen over kogelbiefstuk en rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertouwd stukje rundvlees.

Opstal, keurslager

Ackershof 11
2641DX Pijnacker
0153692509
0153612355

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten