Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     
Australisch Graangevoerd Rundvlees

Australisch Graangevoerd Rundvlees

1824 Australian Beef (AACO)

Het bedrijf waar wij ons graangevoerd rundvlees vandaan halen heet AACO. Dit is een Australisch bedrjif dat meer dan 7 miljoen hectare grond in haar bezit heeft, in Queensland en het noorden van Territory. Dit is ongeveer 1% van het al het land in Australië.

Het bedrijf is in 1824 opgericht, het is op dit moment het oudst draaiende bedrijf in Australië. AACO is een milieu verantwoord bedrijf en behandeld haar land met zorg.

Gedurende het transport van Australië naar Europa krijgt het vlees voldoende tijd om te rijpen, waardoor het mogelijk is om malsheid te garanderen.

Australische Graangevoerde Sucadelappen

Naast alle 'gewone' stoofvleesproducten die verkocht worden, hebben wij ook stoofvlees van het Australisch graangevoerd rund. 
Het vlees staat bekend om zijn unieke en uiterst zachte smaak. De koeien zijn gevoerd met graan waardoor er een unieke structuur in het vlees zit.

De sucadelapjes kan je het beste klaarmaken in de oven, 3 uur op 150 graden in een voorverwarmde oven op hete lucht stand. 
Braad eerste de sucadelappen aan, aan beide kanten en maak daarna uw jus met ingrediënten naar eigen keuze. Dan zet je de pan in de oven met de deksel erop en na 1,5 uur even de lapjes omdraaien. 

Australische Graangevoerde Sucadelappen
Australische Graangevoerde Rib Eye's

Australische Graangevoerde Rib Eye's

Ook zijn er Rib Eye's beschikbaar van het Australische rund. De Rib Eye's zijn zachter en voller van smaak en de structuur is net als bij de sucadelappen uniek. De beleving van deze Rib Eye is totaal anders dan bij het eten van een gewone Rib Eye, met dit product lijkt het net of je thuis uiteten bent!

De Rib Eye kan je het beste 2x2 minuten bakken op de grillplaat of in de koekenpan met een beetje grofzeezout en peper.

Australische Graangevoerde Picanha's

Dit is een traditioneel staartstuk maar dan van de koe uit Australië. Ook bij dit product proef je weer de unieke smaakbeleving die de koe met zich meebrengt. Dit stuk vlees is uitstekend te bereiden voor grotere groepen vanaf 4 á 5 personen en is een geweldig product om tijdens de kerst te serveren.

Australische Graangevoerde Picanha's

Opstal, keurslager

Ackershof 11
2641DX Pijnacker
0153692509
0153612355

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten