Opstal, keurslager

Gildehoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan kipfilet, kip cordon bleu, kalkoen schnitzel of kalkoen filet. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. De kip die we standaard in het assortiment hebben komt uit de reguliere handel. Dit is IKB kip (Intergrale Keten Beheersing).

Wilt u scharrel kipfilet?We bestellen dit graag voor u! De hele kip die we verkopen is een Gildehoen. Nieuw De Gildehoen Bewust Beter!

Een nieuwe manier van grootbrengen. Het gildehoenconcept is gericht op het DIERENWELZIJN. Door minder dieren in de stallen onder te brengen van een langzamer groeiend ras blijkt er veel minder antibiotica nodig te zijn om de dieren groot te krijgen. Plezierig voor de dieren, prettiger werken voor de houder en gezonder voor de consument. Het Gildehoenconcept is een grote stap op weg naar bewuster,  diervriendelijker en betaalbaar kipprodukt.

Smaak Doordat deze kippen natuurlijker opgroeien met zo min mogelijk toevoegingen. Is de smaak ouderwets lekker. Bij de smaaktest waren de reacties lovend. Kip zoals kip hoort te smaken. Echte kip met de volle smaak uit grootmoederstijd. Het proberen waard.

Dierenwelzijn De kippen hebben een normaal dag-nachtritme. Krijgen 100% plantaardig voer met veel graan. Er is ruimte om te scharrelen, stro en graan op de grond dragen bij aan een natuurlijke omgeving en stimuleren het natuurlijke gedrag van de hoenders. Voer en water is 24 uur per dag beschikbaar voor de dieren.

Laat antibiotica gebruik De gildehoen heeft uitstekende genen, hij is afkomstig van het sterke Hubbard-ras. Doordat deze kippen meer ruimte en tijd krijgen om op te groeien zijn ze veel minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. De eerste groepen waren helemaal antibioticavrij, veel belovend dus voor een bewuste beter leven voor mens en dier.

Opstal, keurslager

Ackershof 11
2641DX Pijnacker
0153692509
0153612355

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten